Del 154. Klinggruppens mest omtyckte medarbetare

Årets medarbetare är vårt kanske finaste pris, där personalen själva nominerar den person inom bolaget som exempelvis varit mest hjälpsam, mest ordningssam, mest omtänksam och mest verksam. I år vann inte helt överraskande vår lagerchef Shaun Richardson och i veckans blogg skriver därför Klinggruppens just nu mest omtyckta medarbetare om sin syn på människor, livet, karriären, bakverk och framtiden.

Detaljer

Del 152. För en hållbar arbetsplats

Klinggruppen har sedan starten drivits med ett tydligt hållbarhetsfokus, där vi lägger stor vikt vid hur våra produkter tas fram, förpackas och transporteras. Ju äldre vi blir som bolag, ju större muskler har vi fått och vi kan nu lägga ännu mer fokus på att ta ansvar för vår egen och våra kunders förbrukning av jordens resurser.

Detaljer

Del 151. Julhälsning från Fredrik Kling

Året börjar närma sig sitt slut och vad passar då bättre än en snabbsummering av 2019 och vad vi pysslat med under de senaste 12 månaderna? Vi önskar på detta sätt god jul och gott nytt år och hoppas att vi ses igen lagom till januari drar igång!

Detaljer

Del 149. Så utvecklar du ditt ledarskap

Grodan står för utveckling och är även en av våra viktigaste kärnvärderingar. Utveckling bygger ofta på förändring och leder ofta till förbättring. Att våga ändra på saker som inte är perfekta och att titta på sin egen prestation i förhållande till lagets resultat är inte bara rimligt, utan fullkomligt nödvändigt.

Detaljer

Del 147. Sveriges mest framgångsrika företag

Gasellundersökningen rankar Sveriges mest framgångsrika företag och bygger på företagets fyra senaste årsredovisningar. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag. Gissa vilka som blev gaseller i år?

Detaljer

Del 146. Hur kommunicerar ni på ert företag?

Klinggruppen är ett geografiskt ganska utspritt företag där våra medarbetare ibland bor i Boden, ibland i Skåne, ibland i Finland och ibland någonstans emellan dessa ytterligheter.
Detta har gjort att vi (med undantag för oss som utgår från huvudkontoret) har ganska svårt att träffa kollegorna på en lunch. Istället har vi skapat ett antal chattrum där våra säljare kan samlas under dagarna och dela med sig av sina erfarenheter, problem, framgångar och ideér.

Detaljer

Del 145. Livet som entreprenör…

Här kommer kommande inspirerande projekt för och av etablerade och blivande entreprenörer! Vi vill samla en grupp med duktiga, drivna och engagerande människor för en weekend-workshop. Vi vill därigenom skapa en unik plattform för att knyta nya kontakter, inspirera & tipsa varandra, lära av varandras misstag eller framgångar och framförallt utvecklas tillsammans som individer.

Detaljer