Del 140. Till alla säljare

Ett företags framgång och framsteg är givetvis direkt kopplat till omsättning, som i sin tur är kopplat till företagets förmåga att påverka kunden att välja just den lösning eller produkt som företaget marknadsför. Det finns exakt lika många sätta att göra detta som det finns företag, även om vissa strategier är skapligt generella. I grund och botten handlar det om vilken strategi man har kring sin försäljning.

Detaljer

Del 139. Klinggruppen på Dalarö

När denna blogg tar sitt avsprång är det Annandag midsommar och merparten av Sveriges befolkning vaknar upp mer eller mindre slitna efter en tvådagars pangfest någonstans i skärgården. Klinggruppens säljledare, divisionschefer, ägare och ledningsgrupp samlades istället råfräscha, peppade och taggade till tänderna ute på Smådalarö Gård för att lägga grunden för koncernens framtid tillsammans.

Detaljer

Del 138. En weekend i solen

Med jämna mellanrum så samlar vi några av de bästa ledarna och säljarna för en inspirerande weekend tillsammans någonstans i världen. Dessa träffar är lite av en höjdpunkt för många av oss då vi har väldigt kul tillsammans och energin som skapas när vi träffas tar vi med oss hem och använder under lång tid. Väl hemma blir jag alltid nostalgisk och tacksam över alla duktiga och härliga människor som arbetar tillsammans med oss och bygger vår snabbväxande koncern

Detaljer

Del 137. Isak praoar på Klinggruppen

Hej! Mitt namn är Isak Barr och jag är 15 år. Jag går i 8:an på internationella engelska skolan i lund. Anledningen att jag denna vecka skriver i Klinggruppens blogg är att jag varit och praoat hos Klinggruppen och Homie. Anledningen till detta är att jag  känner både Sekina och Fredrik eftersom att Sekina är min moster.

Detaljer

Del 136. Äras dem som äras bör

Som ni vet är Klinggruppen ett företag där vi gillar att hissa våra kära medarbetare till skyarna. Detta har resulterat i ett antal reportage om våra många duktiga kollegor. Oftast när vi tyckt att någon förtjänat lite extra beröm för en eller annan fantastisk prestation. Det behöver inte vara så himla uppstyrt eller storstilat så därför har vi denna vecka för avsikt att lyfta fram följade fyra fantastiska finingar:

Detaljer

Del 135. En härlig dag med Murphys Lag

Murphys lag är ett modernt talesätt som formuleras ungefär “om något kan gå illa så gör det förmodligen det”. Så även i fallet när vår fantastiska CFO Elisabeth gav sig ut på fältet med vår lika fantastiska säljare Jenny.

Detaljer

Del 133. Aktivare arbetsdagar för ett friskare liv

Att lyfta fram de positiva effekterna av aktivering och ergonomi är något som ligger oss varmt om hjärtat. Vår säljdivision Cordena fokuserar dagligen på hur vi kan hjälpa personal på olika arbetsplatser med vitt skilda verksamheter att arbeta och använda kroppen på ett sätt som gör att de undviker belastningsskador. I detta avsnitt berättar Anna Fransson om vikten av aktivitet under arbetsdagen för att undvika förslitningsskador.

Detaljer

Del 132. Den eviga grodan

Fredrik Kling är Klinggruppens självkrönte grodkonung och detta med all rätt-bolaget bär ju till och med hans namn. I veckans blogg berättar Fredrik gladeligen om den symbol som starkast förknippas med namnet, Grodan.

Detaljer

Del 131. I huvudet på Shaun

Shaun Richardson är Klinggruppens klippa på lager och kontor och kanske den sportigaste medarbetaren som någonsin arbetat hos oss. I veckans blogg berättar han om dåtid, nutid och pyttelite om framtid. Häng med, det blir kul!

Detaljer