Del 137. Isak praoar på Klinggruppen

Hej! Mitt namn är Isak Barr och jag är 15 år. Jag går i 8:an på internationella engelska skolan i lund. Anledningen att jag denna vecka skriver i Klinggruppens blogg är att jag varit och praoat hos Klinggruppen och Homie. Anledningen till detta är att jag  känner både Sekina och Fredrik eftersom att Sekina är min moster.

Detaljer

Del 136. Äras dem som äras bör

Som ni vet är Klinggruppen ett företag där vi gillar att hissa våra kära medarbetare till skyarna. Detta har resulterat i ett antal reportage om våra många duktiga kollegor. Oftast när vi tyckt att någon förtjänat lite extra beröm för en eller annan fantastisk prestation. Det behöver inte vara så himla uppstyrt eller storstilat så därför har vi denna vecka för avsikt att lyfta fram följade fyra fantastiska finingar:

Detaljer

Del 135. En härlig dag med Murphys Lag

Murphys lag är ett modernt talesätt som formuleras ungefär “om något kan gå illa så gör det förmodligen det”. Så även i fallet när vår fantastiska CFO Elisabeth gav sig ut på fältet med vår lika fantastiska säljare Jenny.

Detaljer

Del 133. Aktivare arbetsdagar för ett friskare liv

Att lyfta fram de positiva effekterna av aktivering och ergonomi är något som ligger oss varmt om hjärtat. Vår säljdivision Cordena fokuserar dagligen på hur vi kan hjälpa personal på olika arbetsplatser med vitt skilda verksamheter att arbeta och använda kroppen på ett sätt som gör att de undviker belastningsskador. I detta avsnitt berättar Anna Fransson om vikten av aktivitet under arbetsdagen för att undvika förslitningsskador.

Detaljer

Del 132. Den eviga grodan

Fredrik Kling är Klinggruppens självkrönte grodkonung och detta med all rätt-bolaget bär ju till och med hans namn. I veckans blogg berättar Fredrik gladeligen om den symbol som starkast förknippas med namnet, Grodan.

Detaljer

Del 131. I huvudet på Shaun

Shaun Richardson är Klinggruppens klippa på lager och kontor och kanske den sportigaste medarbetaren som någonsin arbetat hos oss. I veckans blogg berättar han om dåtid, nutid och pyttelite om framtid. Häng med, det blir kul!

Detaljer

Del 130. I hjärtat och hjärnan på Klinggruppens CFO

Vår personal är det viktigaste vi har och denna blogg har genom åren varit ett utmärkt forum när det gäller att lyfta fram både enastående prestationer och inspirerande personligheter eller människor som utmärkt sig på ett eller annat sätt. Någon som prickar alla dessa kriterier är vår CFO Elisabeth Hunstad Ogéus. Hon har kommit in som ett stjärnskott i Klinggruppen och snabbt blivit en fantastisk tillgång för hela koncernens fortsatta tillväxt och framgång. Elisabeth är extremt skicklig på det hon gör och är med sitt glada och proffsiga sätt en väldigt omtyckt medarbetare som ständigt driver vår utveckling vidare.

Detaljer