FÖR EN FRISK ARBETSMILJÖ

Allt fler arbetsplatser blir medvetna om vikten av att tillhandahålla en optimerad arbetsmiljö för sina anställda. Idag hjälper vi tusentals arbetsplatser över hela landet med kvalitetssäkrade och innovativa produkter som skapar en fräschare och friskare arbetsmiljö.

Tillsammans med våra kunder och leverantörer har vi utvecklat en stor mängd specialanpassade produkter som aktiverar dig under arbetsdagen, sänker sjukfrånvaron samt skapar en fräsch arbetsplats. Våra utbildade arbetsmiljökonsulter besöker er arbetsplats och ger en kostnadsfri konsultation samt besiktigar arbetsmiljön.

Med våra många kostnadseffektiva och specialdesignade produkter kan vi erbjuda optimala lösningar för just era behov.

REN LUFT OCH LUKTBORTTAGNING

Att luften vi andas in är viktig för produktiviteten under arbetsdagen är ingen överdrift. Vi vet vikten av att ha en ren och syrerik inneluft och har därför skapat detta produktben.

I sortimentet finns produkter som både rengör och syresätter luften, tryckluftspray som enkelt rengör i trånga utrymmen samt både kort och långtidsverkande produkter för luktborttagning.

PERSONLIG HYGIEN

En god personlig hygien är givetvis av stor vikt för att förhindra spridning av sjukdomar på arbetsplatsen, vilket har gjort att vi plockat fram ett antal artiklar med fokus på desinficering, rengöring och långtidsverkande skydd för huden.

Våra effektiva produkter med fokus på den mänskliga huden är populära bland våra kunder och är mycket skonsamma mot huden.

RENGÖRING / KLOTTERBORTTAGNING

Där människor finns samlas bakterier och det bildas smuts och orenheter. Vi har därför utvecklat ett antal produkter som tillsammans ser till att du får en ren och fräsch arbetsmiljö på arbetsplatsen.

Vi har miljövänliga produkter för klotterborttagning och rengöring samt ett antal tillbehör som effektiviserar städning. Merparten av detta sortiment är producerat i Sverige, vilket även är positivt för vår miljö!

KLING ACTIVE

Det började med en tanke. Att ergonomi var otroligt viktigt men att själva begreppet ändå kändes en smula förlegat. Vår tanke är att man istället motverkar problemen innan de sker och utan att det påverkar produktiviteten.

Kling Active är ett koncept med ett antal produkter och hjälpmedel som verkligen gör underverk mot kroppsligt slitage under arbetsdagen.

Bland annat innehåller detta koncept vår fantastiska ståmatta, Stand Active, samt vår aktiveringspall, Active Seat. Samtliga produkter har en perfekt avvägning av stöd, avlastning och användarvänlighet.

WHITEBOARD & KONFERENS

Att göra anteckningar var som helst och när som helst är en förutsättning för att kunna vara flexibel och inte låta bra idéer gå till spillo. I detta koncept ingår därför både traditionella produkter för de konferens- eller klassrum som har en vanlig Whiteboardlösning men även våra smarta lösningar för att var som helst kunna hålla möten, utbildningar, föredrag eller brainstorming.