Profilgrodan ska på ett modernt och innovativt sätt fungera som en professionell marknads- och kommunikationsavdelning till företag.
 Våra kunder ska känna förtroende för vårt rutinerade team inom Sales & Marketing som på ett engagerande, rådgivande och yrkeskunnigt sätt hjälper kunden i sin exponering och varumärkesbyggande.

Vi ansvarar för hela marknadsprocessen – produktidé, design och tryck – vilket blir både tids- och kostnadseffektivt för våra kunder. Tack vare modern tryckteknik kan vi erbjuda personliga tryck och mindre kvantiteter och därmed skräddarsy lösningar för varje unik kund.

KVALITET FRAMFÖR KVANTITET

Vi tror på kvalitet istället för kvantitet och har tagit fram ett högkvalitativt utbud som består av unika och moderna produkter med snygg design.

Våra produkter är perfekta för nytänkande och kreativa företag som vill sticka ut på mässor, konferenser, utbildningar, kurser osv.

Vårt utbud är även anpassat för att ge bort som julklappar, sommargåvor, påsköverraskningar och avtackningspresenter.

PROFILERING SOM FUNKAR

Vår kollektion består av produkter man har användning för, både i vardagen och i sitt arbete. Ofta fungerar de som en problemlösare eller som en produkt som underlättar för användare på något sätt. Profilgrodans produkter passar lika bra att ge bort till både kvinnor och män i alla åldrar.

Reklamprodukter är till för att stärka ett företags varumärke och därför är det viktigt för oss att produkterna verkligen kommer till användning hos slutanvändaren.

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Våra artiklar är utmärkta dialogöppnare vid kundkontakter och blir ofta snackisar som det gärna pratas om i branschen eller på företaget.

För att lyckas med profileringen av ett företags varumärke är det många detaljer som skall sitta rätt. Därför lägger vi extra vikt vid att våra utbildade representanter hjälper till med allt från idé till slutresultat och skräddarsyr en optimal lösning för ditt företag och dina kunder.