Organisering, effektivisering och informationsdisplay

Alla arbetsplatser ser olika ut och ofta ställer arbetsdagen hårda krav på personalen i fråga om effektivitet, tillgänglighet och organisering. Vi vill förenkla detta arbete så att viktig information kommer fram till alla anställda. Detta är en förutsättning för att få ett tidseffektivt och naturligt flöde på arbetsplatsen.

Vi har tagit fram praktiska, enkla och effektiva hjälpmedel för att få ordning och reda på vanliga informationsflöden på kontoret. Vi erbjuder egenutvecklade produkter för pappershantering, sortering, uppsättning och organisering samt ett stort utbud av vattentåliga produkter för dem som har arbetsplatsen utomhus.

Kort och gott vill vi förenkla processen för att snabbt och enkelt skapa beständig och lättillgänglig information.

SORTERING & ORGANISERING

Vi har ett stort utbud av snygga, effektiva och praktiska produkter för att få bättre ordning på din kontorsmiljö.

Grundidén är att du skall spara plats och tid på kontoret genom att förenkla rutinerna för sortering och organisering av viktiga dokument.

INFORMATIONSDISPLAY

Vårt växande sortiment av uppsättningsprodukter innehåller några av våra riktiga storsäljare. Grundtanken med konceptet är att det skall vara enkelt och smidigt att få upp viktig information på arbetsplatsen.

I kollektionen ingår bland annat självhäftande skyltar du kan skriva ut själv, smarta självhäftande fickor där du enkelt byter ut informationen eller smidiga uppsättningslösningar som tar liten plats men har stor funktionalitet.

FÄLTPRODUKTER

Dagens arbetsplatser ser ut på många olika sätt och flexibilitet, effektivitet samt möjligheten att kunna arbeta var som helst är alla viktiga ledord i dagens arbetsklimat.

Vi har tagit tillvara på detta och tagit fram ett antal produkter för alla som har kontoret på fickan. Samtliga produkter är stryktåliga och av hög kvalitet och i konceptet ingår även vattentäta produkter, artiklar för hantering av A3 samt smidiga förvaringslösningar när du vill ta med viktiga papper.

PROFILERING & TRYCK

Att synas och göra sitt varumärke eller logotyp känt för omvärlden är en förutsättning för att lyckas med nästan alla slags verksamheter.

Vi har en mängd produkter som förutom sina redan utmärka egenskaper även lämpar sig ypperligt för profilering & tryck.