VÅRA VÄRDERINGAR

Vi är alla människor och vi förstår vikten av att bli sedda, bekräftade, inspirerade och motiverade.

Engagemang, motivation och inspiration kommer alla från samma ställe; ett genuint intresse för människor med den gemensamma ambitionen att få växa i sitt ansvar och aldrig sluta utvecklas.

Vi strävar efter gemenskap, trygghet & Inspiration för våra anställda och våra kunder.

Vi kommer alla från samma jord, så vi värnar om miljön genom hela vår organisation. Vi driver vår verksamhet med minsta möjliga miljöpåverkan.

 

UTVECKLAS HOS OSS!

Klinggruppen är branschens snabbaste växande företag. Vi jobbar med marknadens bästa och snyggaste sortiment av specialprodukter för den moderna arbetsplatsen där samtliga artiklar säljs under eget varumärke.

I tjänsten ingår en omfattande säljutbildning via vår egen säljskola Kling Academy, där du får lära dig allt du behöver om direktförsäljning.

Personlighet och engagemang är absolut viktigast men vi tror att du har ett försprång om du jobbat som eventsäljare, telefonförsäljare, mötesbokare, canvassäljare eller liknande och känner dig redo att ta nästa steg i din säljkarriär.

Vi letar efter dig som:

  • Är i starten av din karriär och vill utvecklas som säljare och person, eller har några års erfarenhet av sälj och känner att det är dags för ett miljöbyte
  • Vill vinna, vara bäst och skapa resultat
  • Har en professionell, representativ och ödmjuk framtoning
  • Är affärsmässig, strukturerad, noggrann samt serviceinriktad.

Lönen består av garantilön + provision. Samtliga anställda får även ett trygghetspaket med tjänstepension, sjukförsäkring, vårdförsäkring samt ett förmånligt vinstdelningsprogram.

Om detta passar in på dig, så kontakta rekryteringsansvarig eller skicka ett mail till:

work@klinggruppen.com

HÄLSA OCH VÄLMÅENDE

Vår personal är vår absolut största tillgång och vi gör vårt yttersta för att alla medarbetare skall må bra hos oss. Personligt engagemang, utveckling och bekräftelse är en självklarhet för oss. Vi anser att dessa saker är en förutsättning för att kunna prestera på sin toppnivå. Utöver detta så förordar vi en aktiv livsstil där hälsa och sund kost är en naturlig del i vardagen.

Klinggruppen äger även Livsstilscentret Homie Fitness Östermalm i Stockholm. Vi tror på att ta hand om våra kroppar och ser det som en självklarhet att alla anställda skall få den hjälp och motivation de behöver för att uppnå sina personliga mål. Vi lever helt enkelt efter den enkla devisen att mår man bra så går det bra!

Heidi Elmala
Recruiting assistant
Maila Heidi
08-520 238 00

 

 work@klinggruppen.com

SKICKA IN DIN ANSÖKAN!

Klinggruppen AB • Brantvägen 3 • 122 42 • Saltsjöbaden • 08-520 238 00
Faktura/leveransärenden: order@klinggruppen.com
Övriga ärenden: info@klinggruppen.com