CORDENA

För En Frisk Arbetsmiljö

Allt fler arbetsplatser blir medvetna om vikten av att tillhandahålla en optimerad arbetsmiljö för sina anställda.

Idag hjälper vi tusentals arbetsplatser över hela landet med kvalitetssäkrade och innovativa produkter som skapar en fräschare och friskare arbetsmiljö. Tillsammans med våra kunder och leverantörer har vi utvecklat en stor mängd specialanpassade produkter som aktiverar dig under arbetsdagen, sänker sjukfrånvaron samt skapar en bra arbetsplats.

Våra utbildade arbetsmiljökonsulter besöker er arbetsplats och ger en kostnadsfri konsultation samt besiktigar arbetsmiljön.

Efter Era Behov

Med våra många kostnadseffektiva och specialdesignade produkter kan vi erbjuda optimala lösningar för just era behov.

PRAKTISKA HJÄLPMEDEL

Vi erbjuder egenutvecklade, specialdesignade ergonomiprodukter  som verkligen gör underverk mot kroppsligt slitage under arbetsdagen. Bland annat innehåller vårt koncept vår fantastiska ståmatta, Stand Active, samt vår mycket uppskattade aktiveringspall, Active Seat. Samtliga produkter har en perfekt avvägning av stöd, avlastning och användarvänlighet.

Vi erbjuder också artiklar med fokus på desinficering, rengöring och långtidsverkande skydd för huden. Vi jobbar med produkter som både rengör och syresätter luften och har även miljövänliga produkter för rengöring och klotterborttagning.                                   

Utöver detta har vi tagit fram praktiska, enkla och effektiva hjälpmedel för att få ordning och reda på vanliga informationsflöden på kontoret. Vi erbjuder smarta lösningar för pappershantering, sortering, uppsättning och organisering samt ett stort utbud av vattentåliga produkter för dem som har arbetsplatsen utomhus.

Sist men inte minst har vi också valt att fokusera på unika, moderna  reklamprodukter med snygg design. Vi ansvarar för hela marknadsprocessen – produktidé, design och tryck – vilket blir både tids- och kostnadseffektivt för våra kunder. Tack vare modern tryckteknik kan vi erbjuda personliga tryck och mindre kvantiteter och därmed skräddarsy lösningar för varje unik kund.

Alla VÅRA VARUMÄRKEN

Vi erbjuder ett flertal olika varumärken för att möta alla era behov med en kostnadseffektiv lösning.