Blogg.

Äntligen, äntligen, äntligen. Äntligen var det dags att inte bara se och höra varandra – utan att få träffas i den fysiska världen igen. Efter en lång tid av tuff längtan kunde vi äntligen samla våra team för en minst sagt rolig, men ansvarsfull, konferens.
KLINGGRUPPEN

Konferens 2021

I år kände ledningsgruppen att det var ett dags att fokusera på glädje och personlig utveckling, därför valde vi att spendera en helg med gänget på Happy Tammsvik. Det var precis det vi ville känna oss – happy. 

Skåningarna rullade uppåt, norrlänningarna rullade neråt, göteborgarna tog till österut och när solen stod som högst möttes våra grodor och festen kunde börja. 

Vår VD Fredrik Kling kickstartade konferensen genom att bjuda in sin goda vän och padelpartner Mia Törnblom som inte bara bjöd på höga, djupa och många skratt utan också på en inre resa hos var och en av våra medarbetare. En inre resa för att utveckla sitt självledarskap och därigenom bli ett bättre, mer förstående jag. Att sitta och prata om vad en är bra på, för att sedan få höra andra berätta ytterligare utomordentliga egenskaper hos sig själv gjorde de flesta både svettiga och obekväma till en början – men det var precis vad vi alla behövde höra. Att gå och lägga sig på kvällen och ha med sig skattkista på skattkista med positiv feedback fick oss alla att vakna med ett leende. 

Våra divisionschefer fick gott om tid med sina respektive anställda och i Promeras grupp presenterade produktutvecklingsansvariga Jasmine bland annat om vår nya hjärtstartare. Ett stort steg för Promera och för hjärt- och lungräddningen i Norden. Vår alldeles egna brandspecialist Leo föreläste om brandsäkerhet och divisionschef Mia presenterade året som gått och vad framtiden har att bjuda på. Något annat som firades inne hos Promera presenterar vi i nästa inlägg. 

Inne i Cordenas rum höll divisionschef Anna låda och fick presentera den otroligt roliga nyheten att Cordena framöver kommer att tillhandahålla kurser i självledarskap tillsammans med Mia Törnblom. Ett steg i riktningen mot effektivare och bättre både fysiska och digitala arbetsplatser. En av våra skånska stjärnor Magnus föreläste om vikten av smarta fysiska möten och varför det är viktigt med förtroende för både säljare och kund. 

Det finns inget Klinggruppen utan sina grodor, därför är konferenserna ett ypperligt tillfälle för oss att berömma personalen för deras insatser. Många priser och utmärkelser delades ut av bland andra vår vice VD Andreas och en av de som premierades var Henrietta som inte bara har visat lojalitet utan också visat andra hur vägen till ett bra arbetsliv går framåt trots att det ibland känns som att hoppet övergett en. Det är ett privilegium att ha henne i vårt gäng.  

Vad vore en konferens utan team building, god mat och lekar? Konfererar man på ett ställe med ordet ”happy” i namnet är det självklart att vi skulle ha roligt. Härliga middagar, brännboll, kallbad och häng i bastu fick oss att lära känna varandra lite bättre. Vi fick bland annat lära oss vilka som är badkrukor, vilka som slår långt, vilka som kanske inte springer snabbast men som har bäst koll på regler, vilka som är dåliga förlorare och vilka som står ut längst i värmen. 

Matnyttigt innehåll och massor av skratt fyllde konferenslokalerna och vi på Klinggruppen har bara börjat vår resa mot att skapa funktionella och säkra arbetsplatser för anställda där ute. 

FUNDERINGAR?

HÖR AV DIG!

Vill du komma i kontakt med oss på Klinggruppen? Kanske vill du bli en del av oss?

Tveka in på att höra av dig.